marți, 8 ianuarie 2013

Low (&) Erretic Resolutions - LER

Toata lumea stie despre "New year's resolutions", alt obicei tampit imprumutat de la acei oameni cu doar cateva sute de ani de istorie in spate (de parca am avea nevoie de un motiv, de acest an nou ca sa schimbam ceva in viata noastra). Care este legatura dintre ler si NYY? Get ready to mind your fuck! LER-ul este defapt metoda prin care, subliminal, gasca asta de colindaci ne transmit sa nu facem nimic cu viata noastra.

Se repeta obsesiv mesajul cu impodobirea bradului de catre mama noastra si de aici nu putem trage decat o concluzie: artistul ne transmite ca noi nu suntem buni de nimic, mama trebuie sa le faca pe toate. Fake & gay my friends, fake and gay. Observati cu este ler-ul folosit in versurile urmatoare:

"Leru-I ler si iarasi ler / Vin iertare sa va cer". 

LER-ul este folosit ca arma impotriva persoanelor slabe (nr. se stie ca mama si tatal au o slabiciune pentru copii lor). "FLORI DE MAR SI LERU-I LER" Adica.. fuck it! flori de mar si leru-i ler, fie ce-o fi! In varianta originala se continua cu "Nu mai am ce sa-ti ofer". LER-ul este malefic si nu trebuie subestimat. Sa traiti frumos!