marți, 19 februarie 2013

Simti ca ai plagiat prea mult?

Este timpul sa folosesti aplicatia noastra care scoate tot ce-i ne-original din lucrarea ta! Nu este o gluma, chiar exista o aplicatie cu care poti scoate.. plagiatul.

Sa ne-inchipuim urmatorul scenariu. Eu, studentul, intocmesc licenta/teza de doctorat si la un moment dat ma plictisesc foarte-foarte tare, imi spun ca n-are nici un rost sa ma strofoc, ca pot copia, ca oricum din toata facultatea doar cu diploma te alegi, ca totu-i de cacat, ca important e sa am hartia aia nenorocita si...

MA APUC SI PLAGIEZ!
"Si nici macar nu ma grabesc!"
Trec saptamani, lucrarea e faina tare, are cuvinte interesante, coperta albastra cu scris auriu. Nu conteaza ca 99% din lucrarile de licenta arata la fel - coperta albastra fistichie asa placuta la atingere si scris auriu, increstat in aceasta. Arata bine? Arata!

Asa si cum ziceam te duci frumusel la profesorul ce te are in paza sa-i arati pruncul, nascocirea ta. Cu o voce grava, acesta spune: "Nu se poate". "Ce nu se poate?". "Nu se poate!". "De ce nu se poate?" "Aaa. Pai. Ai copiat. Tot ai copiat. O iei de la-inceput."

"De la inceput!"
Bineinteles ca timpul nu-ti permite asa ceva. Daca stai sa te gandesti bine chiar ti-ar placea sa investesti timp in lucrarea asta a ta, dar nu mai ai timp acum deloc. Da' deloc, adica... chiar n-ai timp. Si cand colo dai peste... ZEROPlagiat.com.

"This document is plagiat free!"
Sursa imagine 1
Sursa imagine 2