duminică, 5 ianuarie 2014

Baiatu' baiatu', mdai si mie numarul tau de telefon?

Pe zi ce trece primesc din ce in ce mai multe incurajari sa-mi introduc numarul de telefon pentru tot felul de verificari, niveluri de securitate in plus sau pur si simplu pentru a primi un anume feature. Vorbind in special despre FaceBook si Google, putem sa-i comparam destul de usor cu baiatul ala enervant in legatura cu care te-ai hotarat inca din prima zi ca nu o sa-l primesti in viata ta. L-ai pus in "friendzone" si parca tot nu vrea sa inteleaga ca nu are ce cauta in viata ta privata.

Astazi am primit o notificare pe google plus cum ca mi-au aprobat (nefacand nici o cerere) un url custom, si anume www.google.com/+NumePrenume. Gandind ca-i moca m-am apucat sa dau next next pana cand hopaa....
Un custom url este o treaba serioasa.
Pentru ce dumnezeului in lumea asta au nevoie de numarul meu de telefon in legatura cu aprobarea unui url customizat? Normal ca acum gandesti - pai bine mai boule, aici e vorba despre identity theft si tralala, ca au politici foarte bune de confidentialitate si ca e important sa fii chiar tu ala din url custom. Si securitatea coaiee, securitatea! Bravo, ai fost pe-aproape. Dar daca ai ajuns in punctul asta de gandire intensa te invit sa iesi acasa.